Sessió informativa per a pacients: Què és l'Homeopatia?

 

Bon any a tothom!

Fa temps que teniem pensat fer algunes sessions per pacients sobre temes, preguntes o dubtes que ens consulteu, que són difícils de tractar a les visites per temps, però que en molts casos són importants i poden ser d’interès per a tots. Pensem que les visites s’han de centrar en el vosaltres com a pacients però també hi ha temes de salut general que és bó donar-lis un espai propi.

D’aquesta manera, per començar bé l’any i donar vida al blog i a l’activitat de Clapers Homeopatia fora de la consulta mateix, hem decidit iniciar el programa de sessions amb una xerrada bàsica sobre homeopatia. L’idea és fer una breu presentació parlant dels fonaments i característiques d’aquesta terapèutica i la nostra manera de veure la salut i malaltia i tot seguit respondre dubtes i preguntes vostres.


Hem programat la sessió pel divendres 20 de gener a els 16:00 i es farà de manera virtual a través de la plataforma ZOOM. Enviarem l’enllaç per entrar a la sessió a través de la newsletter virtual i si no el rebeu, demaneu-ho a la Beth i us el passarem. Hi ha un aforament màxim de 100 persones que esperem que sigui suficient. Pels que no podeu assistir, penjarem el vídeo de la sessió.

Us esperem a la xerrada!
Bon any i salut!

Previous
Previous

Presentació: Què és l'Homeopatia?

Next
Next

Xerrada divulgativa sobre Homeopatia a Can Carol (Vallcarca)