Xerrada divulgativa sobre Homeopatia a Can Carol (Vallcarca)

 

Ens plau anunciar-vos que el proper dijous 21 d’octubre participarem (Dr. Marc Lluís Clapers) a la xerrada informativa i divulgativa sobre l’Homeopatia que es realitzarà a Can Carol, el casal del Barri de Vallcarca (Barcelona).

Fa unes setmanes, la Dra. Asteria Albert ens va convidar a participar-hi i no ho vam dubtar. Pensem que és una bona oportunitat per parlar de tu a tu amb veïns de la ciutat de la nostra pròpia experiència i la nostra visió de salut com a metges homeòpates. La xerrada està encabida en el “Cicle de salut i benestar: Una visió holística del benestar” de Can Carol, unes jornades dedicades a mostrar al públic general algunes de les terapèuticques holístiques que s’utiitzen en l’actualitat. Diversos terapeutes compartiran coneixements bàsics d’acupuntura, reflexologia, quiropràctica o nutrició en diferents sessions organitzades aquesta tardor.

L’entrada és oberta i gratuïta, així que si esteu aprop, us convidem a venir, escoltar i xerrar una estona. L’aforament és limitat.

 
Previous
Previous

Sessió informativa per a pacients: Què és l'Homeopatia?

Next
Next

Ni negacionistas ni mudos