Benvinguts al nostre blog!

 

Benvinguts al blog de
Clapers Homeopatia!

Clapers Homeopatia professionals

 

Veient les oportunitats que ofereix el segle XXI i amb la voluntat de intentar posar una mica d’ordre a tota la informació distribuïda a les xarxes virtuals, a Clapers Homeopatia creiem que és un bon moment per iniciar una nova etapa professional més comunicativa. Tenim ganes d’anar una mica més enllà de la nostra petita consulta i alçar la veu per explicar qui som, què fem i quina visió tenim de la nostra professió, com a metges i com a homeòpates. Posicionar-nos i definir-nos, perquè l’interessat es pugui fer una idea de què és Clapers Homeopatia. Així que, després de donar-li moltes voltes, hem decidit crear un blog d’articles d’opinió, en clau científica, mèdica i homeopàtica. 

Volem remarcar que, tant al Josep Maria com a mi, el que ens interessa és la clínica, és a dir, la consulta, el tracte proper amb el pacient, i sempre preferim tenir una actitud d’escolta i recollida més que no pas una expansiva; la visita és propietat del pacient i pensem que ell ha de ser el protagonista. Però és cert que en alguns moments del dia a dia necessitaríem més temps per poder donar un context a allò què fem. És a dir, donar més informació. 

Així doncs, el blog neix amb aquesta finalitat: donar informació complementària al pacient i al públic general - sobretot pel que fa al tractament homeopàtic en sí i la resta de coses que es relacionen amb la nostra salut -. Per un costat, parlarem sobre la nostra manera de veure la salut, la malaltia i el procés curatiu, el tractament homeopàtic i l’evolució que un pot esperar d’aquest segons la patologia, etc. Però també intentarem donar algunes recomanacions en termes d’alimentació, puericultura, higiene, hàbits de vida saludables. És una pena, perquè moltes d’aquestes darreres coses les podem treballar poc a la consulta, i tot i que segurament no ens faran retornar per si soles a un estat de salut previ, sí que són molt importants per tal de mantenir-lo.

Aquest blog no pretén substituir una visita personalitzada ni donar pautes o tractaments, és un context teòric a la nostra pràctica habitual; i en aquest sentit va especialment dirigit als nostres pacients però està obert a tothom qui li pugui interessar. 

Qualsevol dubte o tema que us agradaria que tractéssim, sentiu-vos lliures de comunicar-nos-ho i estarem encantats de parlar-ne! 




Bienvenidos al blog de
Clapers Homeopatia!

Viendo las oportunidades que ofrece el siglo XXI y con la voluntad de intentar poner un poco de orden a toda la información distribuida por la red, en Clapers Homeopatia creemos que es un buen momento para iniciar una nueva etapa profesional más comunicativa. Tenemos ganas de ir un poco más allá de nuestra pequeña consulta y alzar la voz para contaros quiénes somos, qué hacemos y qué visión tenemos de nuestra profesión, como médicos y como homeópatas. Posicionarnos y definirnos, para que el interesado pueda hacerse una idea de qué es Clapers Homeopatia. Así pues, después de darle muchas vueltas, hemos decidido crear un blog de artículos de opinión, en clave científica, médica y homeopática.

Queremos remarcar que, tanto a mi padre como a mí, lo que nos interesa es la clínica, es decir, la consulta, el trato cercano con el paciente. Preferimos tener una actitud de escucha y recogida más que una expansiva; la visita es propiedad del paciente y pensamos que él debe ser el protagonista. Pero también es cierto que en algunos momentos del día a día necesitaríamos más tiempo para poder dar un contexto a lo que hacemos. Es decir, dar más información.

El blog tiene esta finalidad: dar información complementaria al paciente y al público general - en cuanto al tratamiento homeopático en sí y el resto de cosas que se relacionan con nuestra salud -. Hablaremos sobre nuestra manera de ver la salud, la enfermedad y el proceso curativo, el tratamiento homeopático y la evolución que uno puede esperar según la patología, etc. Pero también intentaremos dar algunas recomendaciones en términos de alimentación, puericultura, higiene, hábitos de vida saludables. Es una pena, porque muchas de estas últimas cosas las podemos trabajar poco a la consulta, y aunque seguramente no nos harán volver por sí solas al estado de salud previo, sí que son muy importantes para mantenerlo.

Este blog no pretende sustituir una visita personalizada ni dar pautas o tratamientos, es un contexto teórico a nuestra práctica habitual; y en este sentido va especialmente dirigido a nuestros pacientes pero está abierto a todo el que le pueda interesar.

Cualquier duda o tema que os gustara que tratáramos, sentíos libres de comunicárnoslo y estaremos encantados de hablar de ello!

 
Previous
Previous

FAQs - Preguntes freqüents en Homeopatia